Jurassic World Alive umožní chytať dinosaurov vo vašom okolí

Jurassic World Alive
Jurský svet to tento rok poriadne rozbieha. Okrem nového filmu je už dlho ohlásená hra Evolution pre Xbox, ktorá kombinuje Jurský svet s prvkami Zoo Tycoonu. A teraz bola ukázaná svetu ďalšia hra, na motívy Pokémon GO.

Novinka nesie názov Jurassic World Alive a princípom je…. no, loviť dinosaury vo vašom okolí a púšťať ich do boja s ostatnými dinosaurami. Čo sa spracovania týka, prostredi síce vyzerá byť ako taká kópia Pokémonov, ale princíp získavania dinosaurov spočíva v snahe získať ich DNA a následne ich naklonovať v laboratóriu.

Vďaka získanej DNA možno vytvárať úplne nové druhy, a s týmito genetickými modifikáciami možno potom bojovať proti výtvorom ostatných hráčov. A s tým súvisí ďalšia vec – PVP aréna. Tá sa v Pokémon GO, napriek dlhoročným sľubom Nianticu, stále neobjavila. Tiež to vyzerá, že narazíme na niečo ako Pokéstopy. Aspoň podľa screenshotov. Hra bude už čoskoro dostupná pre iPhone a Android.

via Eurogamer.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *