Deezer prichádza na Xbox One

Xbox One Deezer
100 ľudí, 100 chutí. A platí to aj o hudbe – každý počúva niečo iné a cez niečo iné. A tak ľudia, ktorí nepoužívajú Spotify, majú teraz na výber alternatívu v podobe Deezer.

Deezer dnešným dňom oficiálne vyšiel na Xbox One, vďaka čomu si môžu jeho poslucháči vypočuť viac ako 53 miliónov skladieb práve teraz. A aj vo svojej obľúbenej hre. A pretože nejde len o obyčajný vstup aplikácie na Xbox, Microsoft sa rozhodol prehĺbiť partnerstvo so službou a prináša oficiálne soundtracky svojich hier do ponuky. Takže okrem obľúbenej populárnej hudby si môžete okoreniť Forzu soundtrackom Halo alebo počúvať soundtrack Forzy Horizon 3 pri hraní GTA.

Takisto nechýba ani možnosť tvorby vlastných playlistov a preskúmavanie obsiahleho katalógu služby Deezer. Alebo ak chcete hudbu proste počúvať, máte na výber playlisty vytvárané expertami a službu Flow, ktorá vám vytvorí jedinečnú zvukovú kulisu. Nechýba možnosť prehrávania hudby na pozadí. Deezer inak vyžaduje mesačné predplatné, avšak noví užívatelia si môžu teraz vychutnať 90-dňový bezplatný trial.

Deezer Music
Deezer Music
Developer: Deezer SA
Price: Free

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *