Shadow of the Tomb Raider bude vyvrcholením reboot trilógie

Shadow of the Tomb Raider Teaser
Špekulácie o Shadow of the Tomb Raider sa potvrdili. Square Enix začalo teasovať hru formou obrázku, ktorý nám naznačuje zajtrajšie ohlásenie o 14:00 nášho času. Zároveň ale do zdrojového kódu webu uviedol niekoľko informácií, ktoré sa sem asi ešte dostať nemuseli.

Potvrdzujú totiž to, čo sa hovorilo už skôr, a síce, že hra sa volá skutočne Shadow of the Tomb Raider. Ďalej ale hovoria, že hráči môžu očakávať plné ohlásenie hry a priblíženie edícií, v ktorých bude hra dostupná, 27. apríla/dubna. A tiež potvrdzuje, že ide o poslednú hru z reboot trilógie od Crystal Dynamics. Má ísť o klimatické vyvrcholenie príbehu Larinych začiatkov. Hra bude dostupná 14. septembra/září 2018 na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Či dorazí aj na iné platformy, ako napríklad Nintendo Switch, nie je jasné. V zdrojovom kóde webu sa však táto konzola nespomína.

Shadow of the Tomb Raider

via XboxAchievements

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Adam píše:

    Takže koniec láry ? 🙁

  2. StriderCZ píše:

    Už teď se docela těším…

  3. StriderCZ píše:

    A teď si zkuste představit, že by hned ze startu byla v Game Passu…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *