Ako by vyzeral pouličný Street Fighter?

Street Fighter V
Vývojár Abhishek Singh nás prekvapil už niekoľkokrát – napríklad keď pretvoril prvý level Super Mario Bros. do HoloLens alebo keď do rozšírenej reality presunul Samaru z Kruhu.

Netrvalo mu to dlho a teraz sa vrátil opäť, s ďalšou lahôdkou. Ako by to vyzeralo, keby sa Street Fighter odohrával skutočne na ulici? Už aj na to má Abishek odpoveď, pretože vo svojom najnovšom videu prezentuje, ako vyzerá Street Fighter II: Real World Warrior. Oficiálne hra z toho zrejme nebude (bohužiaľ), ale aspoň máme možnosť vidieť, ako by asi vyzerala pouličná bitka posunutá za hranice… bežnej pouličnej bitky. Podľa videa sa zdá, že hra funguje ako multiplayer, pričom jej ovládanie sa snaží čo najviac priblížiť tomu na konzolách. Obsahuje pohybové šipky a trojicu tlačidiel, s ktorými môže hráč vyvolať rôzne útoky a kombá.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *