Shadow of the Tomb Raider sa ukazuje v prvom teaser traileri

Shadow of the Tomb Raider
Presne ako sa čakalo, tak Square Enix práve v týchto minútach zverejnilo prvý teaser na chystaný Shadow of the Tomb Raider, ktorý má už terza potvrdené, že vyjde ako multiplatformový titul pre Xbox One, PS4 a PC.

Z traileru je evidentné, že sa v Shadow of the Tomb Raider prenesieme z ľadovej Sibíri do džunglí Latinskej Ameriky, kde na nás čakajú majské pyramídy a zrejme ďalšie dobrodružstvo na spôsob „tradičnej“ Lary. Teraz s ním zrejme bude mať čo dočinenia aj zatmenie slnka. A možno majský kalendár?

Z traileru je potvrdené presne to, čo sme sa už včera dočítali v zdrojovom kóde oficiálneho webu. Hra bude zavŕšením trilógie mladej Lary, po čom budú nasledovať tituly odohrávajúce sa v inom časovom období. Čo sa vydania týka, je naplánované na 14. september/září 2018 na všetky tri platformy.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *