Xbox One S teraz za historicky najnižšiu cenu

Xbox One S
Microsoft pripravil špeciálnu akciu, ktorá môže viacerým hráčom pomôcť rozhodnúť sa, ktorú konzolu si kúpiť. Xbox One S sa totiž až do konca mesiaca bude predávať za extrémne nízku cenu – 199€.

Za dve stovky bude konzola dostupná v 500GB verzii a do zľavy pôjde aj 1TB verzia. Tá však bude o niečo drahšia, bude stáť 259€. Noví majitelia sa môžu v prípade záujmu tešiť na Xbox Live na 14 dníXbox Game Pass na 1 mesiac zadarmo, pričom obe služby sú obsiahnuté v balení ako 25-miestny kód, ktorý je treba v prípade záujmu redeemnuť cez Xbox Store.

Takisto je súčasťou balenia jeden ovládač. Samotná konzola, hoci už má výkonnejšieho súrodenca v podobe Xbox One X, má niečo do seba. Okrem podstatne nižšej cenovky stále ponúka prístup ku aktuálnym titulom ako je Assassin’s Creed Origins či práve vychádzajúce Sea of Thievese. Hry na nej bežia vo Full HD rozlíšení (v niektorých prípadoch v nižšom), no podporuje upscaling do 4K a disponuje 4K BluRay mechanikou, takže filmy zvládne spracovať aj v tomto rozlíšení. Poteší podpora HDR, Dolby Atmos, spätná kompatibilita. Okrem toho sa chystá podpora 1440p rozlíšenia a AMD FreeSync monitorov v najbližšom update.

Xbox One S

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Design této konzole mi sedí mnohem více než u XOXu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *