Žena bodla priateľa katanou kvôli PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG
Prejdeme rovno k veci – Amerika.

Preháňať to s PUBG a zanedbávať svoju priateľku sa Alexovi Lovellovi nevyplatilo. 29-ročný muž, ktorý sa živí ako účtovník na polovičný úväzok, to preháňal s populárnou Battle Royale hrou natoľko, že sa ho jeho 30-ročná priateľka pokúsila zavraždiť s pomocou katany. Lovell podľa vlastných slov hrával Battlegrounds až 12 hodín denne, pričom sám seba nepokladá za nejakého zdatného IT maniaka, ale skôr za etléta, čo je skomolenina slov atlét a eSports.

Druhým dôvodom, prečo sa jeho priateľka, 30-ročná Emily Javier, rozhodla spáchať trestný čin, bol fakt, že v jeho mobile našla zaujímavý obsah v aplikácii Tinder, z čoho usúdila, že ju jej priateľ podvádza. V reakcii na tieto dve skutočnosti sa teda rozhodla zaobstarať si samurajský meč v nákupnom centre, s ktorým následne týždeň zvažovala, ako vražda prebehne. Nanešťastie pre ňu, bodnutie Lovella prebudilo a ten svoju družku okamžite spacifikoval. Došlo však k vážnym zraneniam – prišiel o prsty a momentálne sa zotavuje z viacerých rezných rán.

Jeho už bývalá priateľka momentálne čelí obvineniu za pokus o vraždu prvého stupňa a súd vymeral kauciu na 350 000 dolárov.

Alex Lovell PUBG

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Kráva….pokud tráví 12 hodin hraním, tak těžko bude mít ještě milenku…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *