Sea of Thieves bude dostupné aj ako darček k novému Xbox One X

Sea of Thieves Xbox One X One S Family
Ešte minulý mesiac oznámil Microsoft vydanie nového balenia Xbox One S s hrou Sea of Thieves a mesačným členstvom Xbox Live Gold a Game Passom. Teraz naň nadväzuje balíčkom Xbox One X.

Jedná sa však len o zhruba týždňovú akciu, v rámci ktorej budú predajcovia predávať Xbox One X za štandardnú cenu, no ku konzole dostanú zadarmo bonus v podobe Sea of Thieves. Promo má trvať v čase od 18. do 24. marca/března, pričom hra bude poskytnutá u vybraných predajcov buď formou kódu alebo fyzickej kópie hry na disku. Čo sa už konzoly týka, balenie ostáva rovnaké – jeden ovládač, jedno 14-dňové členstvo Live Gold a jeden Game Pass na mesiac. Hráči však na ňom budú môcť brázdiť vody v natívnom 4K rozlíšení a mať pritom vysokokvalitné textúry a tiene. Nechýba ani podpora HDR, ktorá je dostupná aj na Xbox One S.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Když jsem kupoval XOX, tak byla jen Forza…škoda, tenhle bundle by se mi líbil více…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *