Microsoft testuje požičiavanie hier na Xbox One

Xbox Logo
Zdá sa, že Microsoft dá hráčom čoskoro možnosť vychutnať si tie najnovšie hry aj inak, než cez Game Pass alebo kúpou. Novinkou má byť požičiavanie hier.

Dôkaz o tom, že Microsoft už testuje takúto možnosť, sa objavil pred pár hodinami na internete a pochádza z ďalekej Brazílie. Na screenshote, ktorý koluje internetom, dáva spoločnosť hráčom možnosť požičať si Forzu Motorsport 7 na tri mesiace za ~20 dolárov. Pretože ale Microsoft oficiálne túto novinku nekomentoval, nie je jasné, pre aké regióny bude určená. Tak ako je možné, že služba bude dostupná globálne, je možné aj, že služba bude k dispozícii len na vybraných trhoch. Napríklad práve v tej Brazílii, kde sa konzola predáva za cenu dosahujúcu v prepočte 900$, takže je tu snaha podporiť predaj aj novou možnosťou získania skvelých hier za výhodnejšiu sumu.

Xbox Store Game Rental

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Jorgutik píše:

    Hm, u Xbox One pomalu máme velký výběr – koupit za plnou cenu, Xbox Game Pass, koupit a darovat kamarádovi a teď ještě půjčení her. Tolik možností si můžeme sami vybrat! Půjčování her nemám nic proti a hlavně fakt podporuji! Třeba rád půjčil hru (příkladem) Tomb Raider za sympatickou cenu a stejně už hru v budoucnu nevrátím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *