Prvým ,,Pirate Legend“ v Sea of Thieves sa stal streamer, podvodom ?

Postup v Sea of Thieves prebieha plnením misií pre 3 rôzne frakcie. Pre posledný, najvyšší, titul Pirate Legend musíš všetky 3 vylevelovať na číslo 50 predajom predmetov reprezentantom frakcie.

ProdigyX Pirate Legend SoT

Prod1gyX sa môže popýšiť, že patrí medzi 0,01% hráčov s týmto titulom. 😉

Streamerovi Prod1gyX sa to podarilo necelý týždeň po vydaní hry. Ako správny pirát, ale tento akt neuskutočnil čestne. Jeho diváci z Twitchu mu predmety zbierali a posielali pozvánky do hry. Po pripojení do ich posádky popredávali nahromadené poklady a tak získaval reputáciu u frakcií bez skutočného hrania misií.

ProdigyX Pirate Legend

Po zahraní na hudobnom nástroji v krčme sa začnú otvárať tajné schody.

Po získaní titulu sa okrem legendárneho outfitu otvoria skryté schody v úvodnej krčme na Outposte, ktoré vedú do lokácie plnej duchov. Pirate Legend si tam môže nakupovať veci a hlavne preberať legendárne misie. Čiže plniť úlohy, ako keby pre novú, štvrtú, frakciu. Gameplay misií je rovnaký, aký už poznáme (poklad/kostlivci/sliepky), no obtiažnosť je samozrejme nastavená vyššie.

Na Reddite Sea of Thieves sa rozpútali protesty s hashtagom #NotMyPirateLegend, keďže hardcore hráči nesúhlasia so spôsobom dosiahnutia titulu. Vadí im, že streamer, prvá pirátska legenda, hru vlastne ani nepozná. Hnevá ich hlavne aj fakt, pretože sa hovorí, že prvý Pirate Legend bude zväčnený do hry, či už vo forme sochy alebo iného odkazu na hráča. Nuš, praví piráti nikdy nič ndosiahi poctivosťou. ☠

Schvaľujete takéto konanie?

Pozri výsledky

Loading ... Loading ...

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. StriderCZ píše:

    Tahle- u normální hry je to na hraně ale u hry s pirátskou tématikou jsem proti jednoduchým a rychlým soudům.

  2. Martinedo píše:

    uplna pohoda.. praveze o to v hre ide.. je to multyplayer, kde terba spolocne nieco dosiahnut

  3. Rado píše:

    nemám rád podvodníkov.

    • StriderCZ píše:

      Podívej se na to takhle- je to na hraně. ALE necheatoval v pravém slova smyslu, neměl trainer a podobně. neměnil kód hry. Musel si vše naplánovat , pracovat rychle a efektivně. Další věc je, že se musel dohodnout s ostatnímu na streamu, takže to nedělal až zase tak tajně a podloudně.

  4. Vinyl destroyer píše:

    U mna má hlas, že si to vôbec vedel tak dohodnúť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *