Middle-earth: Shadow of War hádže mikrotransakcie cez palubu

Shadow of War Mikrotransakcie
Aj keď my sme si užili Shadow of War bez zakúpenia jedinej mikrotransakcie, v zahraničí hra čelila kritike pre jej loot box politiku. Nebola síce až taká extrémna ako pri Star Wars Battlefront 2, no bola tu a niektorým robila problém.

Štúdio Monolith pod vedením Warner Bros. teda oznámilo, že mikrotransakcie, war chesty a Market končia. Začiatok je naplánovaný na 8. mája/května, kedy štúdio stiahne prémiovú menu Gold z obchodu. Hráči potom budú mať čas do 17. júla/července, aby minuli svoje zlatky, pretože potom budú z hry definitívne odstránené. Dôvodom je, že podľa štúdia Monolith nakoniec mikrotransakcie narušili inak inovatívny systém Nemesis.

Mikrotransakcie totiž umožňovali hráčom celkom obísť príbehové a levelové reštrikcie a systém spravovania vzťahov medzi postavami v Shadow of War, vďaka čomu mohol byť systém celkom zbytočný. Taktiež bude prerobený režim Shadow Wars. Dostane nové príbehové prvky a upravený gameplay, o ktorom sa viac informácií dozvieme v dohľadnej budúcnosti.

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *