Ghost Recon: Wildlands vstupuje do druhého roku expanzií

Ghost Recon Wildlands
Človek by s tým v tomto prípade možno nerátal, no Ghost Recon: Wildlands začína fungovať na GaaS modeli. Ubisoft oznámil, že hra vstupuje do druhého roka aktívneho vývoja.

Ghost Recon: Wildlands tak zároveň potvrdzuje Year 2 Pass po vzore Rainbow Six, ktoré má k dispozícii už tretí Season Pass. Tento pass bude stáť 30€ a ponúkne prístup ku štyrom Spec Ops DLC balíčkom. Prvý balíček vychádza už budúci utorok a prinesie do hry:

  • Updatovanú kampaň – Voľnú tématickú PvE misiu a špeciálny challenge s exkluzívnymi odmenami
  • PvP – Nový PvP režim Sabotage s piatimi exkluzívnymi mapami. Odomknutá bude prvá zo šiestich nových PvP tried, nový perk a výbušné zariadenie
  • Úprava parťákov – Súčasťou prvého DLC bude jedna dlho požadovaná novinka. Hráči budú môcť upraviť výzor svojich tímových parťákov, pričom tí si môžu obliecť na seba oblečenie, ktoré odomkli hráči behom hrania.
  • Obsah z Ghost War aktualizácií 5 a 6

Súčasťou Year 2 Passu pre Ghost Recon: Wildlands má byť aj exkluzívna sada oblečenia na customizáciu, štyri Special Ops loot boxy, štyri Ghost War boxy a skorý prístup ku všetkým novým triedam v režime Ghost War. Každý zo štyroch updatov by sa tiež mal niesť v duchu jedinečnej témy.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *