No Man’s Sky pre Xbox One bude stáť 50 dolárov

No Man's Sky
Zdá sa, že autori z Hello Games chcú zachovať na Xbox One rovnakú cenu, za akú sa hra začala predávať na PlayStation Store pred dvomi rokmi. Titul, ktorý už bude zahŕňať tri doterajšie veľké aktualizácie a jednu novú, NEXT, bude stáť 50$.

Vychádza to z listingu na Amazone, kde zároveň vidíme možný dátum vydania – 31. júla/července 2018. Je však zrejmé, že to je len dočasný dátum, hoci hra má naplánované vydanie na leto 2018.

No Man’s Sky sa po svojom neslávnom vydaní na PS4 v lete 2016 dočkalo troch veľkých aktualizácií. Prvá aktualizácia s názvom Foundation (1.1) priniesla do hry na výber z troch režimov (Normal, Survival, Creative), možnosť zakladania a rozširovania základní, možnosť postupne si sprivatizovať neobývané základne vo svetoch a pribudol aj farmárčenie. Tiež prinieslo možnosť nakupovať medzihviezdne nákladné lode, ktoré sa dajú privolať z akéhokoľvek miesta v galaxii.

Aktualizácia Pathfinder (1.2) priniesla do hry prvé prvky multiplayeru v podobe zdieľania základní s inými hráčmi. Taktiež pribudla podpora pre PS4 Pro a predstavená bola customizácia lodí a zbraní, režim Permadeath a planetárne vozidlá. No a na koniec aktualizácia Atlas Rises (1.3) priniesla najväčšiu novinku, systém misií a s tým bol drasticky prekopaný aj storyline. Vylepšený bol trade systém, herná ekonomika a pribudli skupinové objavovania lokalít.

No Man's Sky Xbox Boxart

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tak a ať mi někdo řekne, zda má cenu o téhle hře vůbec uvažovat….
    O kolik se hra vylepšila od doby téhle „recenze“.
    https://www.youtube.com/watch?v=-MxVq0e-9hM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *