Epizodická adventúra Elea oznámená pre PC a Xbox One

Elea
Dnešný deň nepatrí len Spyrovi. Aj keď je táto klasika najväčším oznámením dňa, xboxerov čaká ešte jedna novinka. Je ňou konzolová exkluzivita Elea, ktorá vychádza v lete na PC a Xbox One.

Elea je epizodická sci-fi adventúra odohrávajúca sa v roku 2093. V nej sa vžijeme do role vesmírnej vedkyne Eley, po ktorej je hra pomenovaná. V roku 2073 bola planéta Zem postihnutá hroznou detskou chorobou a v snahe o prežitie ľudstva sa Ethan, manžel Eley, prihlási do expedície, ktorej cieľom je kolonizovať planétu Solace. Ľudstvo vidí túto planétu nádejne, zo všetkých objavených exoplanét práve ona ponúka podmienky na pokračovanie zemského života. Veci sa však zvrtnú a medzihviezdna loď Pilgrimage stratí signál so Zemou krátko po dolete na Solace. O 13 rokov neskôr sa Elea pridá do záchrannej misie, ktorá má zistiť osud expedície.

Príbeh hry je inšpirovaný viacerými knihami od klasických sci-fi spisovateľov, prostredia majú byť úchvatné a hra pobeží na Unreal Engine 4. Titul vychádza v Early Access programe už 24. apríla/dubna na Steam a cez leto bude oficiálne dostupná pre obe platformy.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *