Gameplay: Below na Xbox One X (4K 60fps)

Below
Vývojári zo štúdia Capybara Games začínajú teasovať svoju Xbox exkluzivitu Below. Zatiaľ čo prvé ohlásenie bolo ešte v čase odhalenia Xbox One v roku 2013, hra bola dlhý čas vo vývojovom pekle a teda nebolo jasné, či sa na nej pracuje alebo nie.

Štúdio však na hre pracuje a dokazujú to udalosti posledných týždňov, keď bolo potvrdené vydanie v tomto roku. Navyše sa potvrdilo, že hra beží v 4K 60fps na Xbox One X a práve teraz máme možnosť vidieť prvý gameplay po dlhej dobe. Hra bola prezentovaná na PAX East 2018 pred pár dňami a práve stadiaľ pochádza nový, 25-minútový gameplay. Okrem toho, že hru vidíme v 4K, objavujeme tiež ďalšie novinky. Zahŕňajú napríklad systém inventár alebo lootu, ako aj komplexné mechanizmy craftingu a varenia.

Samotná hra Below je inovatívna minimálne po stránke formovania príbehu. Radí sa medzi rogue-like hry s pohľadom zvrchu, no hra ponúka procedurálne generovaný svet a permanentú smrť. Znamená to teda, že ak hráč raz umrie, musí začať odznovu. Čím dlhšie hráč hrá, tým lepšie hru pozná a tým pádom je zrejmé, že hru prejdete až na druhý pokus.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Jazdec Apokalypsy píše:

    To je vtip, že?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *