Sam Fisher sa vracia!

Splinter Cell
Keď môžu byť veľké crossovery v bojovkách alebo filmoch, prečo by nemohli byť aj inde? To je otázka, ktorú si položil Ubisoft a aj si na ňu odpovedal. Sam Fisher sa totiž vracia. Do Ghost Recon: Wildlands.

Sam bude súčasťou špeciálnej operácie The Call, v ktorej Fisher cestuje do Bolívie za svojimi kamarátmi. Detaily operácie nie sú známe, avšak môžeme sa dovtípiť, že teoreticky by sa táto misia mohla neskôr objaviť aj v samostatnej Splinter Cell hre, ktorá sa pripravuje a možno vyjde už na konci roka. Za zmienku stojí, že v traileri počujeme hlas Michaela Ironsidea, ktorý prepožičal svoj hlas Fisherovi naposledy v Blackliste z roku 2013.

Ubisoft plánuje odhaliť ďalšie detaily o operácii v pondelok, 9. apríla/dubna 2018. Špeciálna operácia bude dostupná ako na Xboxe, tak na PC a PS4.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *