Spätná kompatibilita s pôvodným Xboxom sa rozšíri aspoň o 4 nové tituly

Xbox original
Microsoft už minulý týždeň sľúbil, že dnes vo večerných hodinách spoznáme nové tituly, ktoré rozšíria spätnú kompatibilitu.

Tentoraz však ide o spätnú kompatibilitu s hrami, ktoré boli vydané ešte na pôvodný Xbox, a nie o tituly z Xboxu 360. Medzi novo ohlásenými hrami budeme môcť čakať aspoň 4 hry, ktoré sa práve teraz objavili v ponuke Xbox Store. Nájdu sa tam hry The Elder Scrolls: Morrowind (GOTY)Destroy All HumansFull Spectrum WarriorMX Unleashed. Všetky hry pobežia v natívnom Full HD rozlíšení na Xbox One/S, ako aj v 4K rozlíšení na Xbox One X. Výsledkom je ostrejší obraz, avšak kvalita HUD prvkov nemusí zodpovedať dnešným štandardom, podobne ako je tomu pri hrách z Xboxu 360 na One X.

Na Xbox One je tiež možné hrať ďalšie hry z prvej konzoly: Black, BloodRayne 2, Crimson Skies: High Road to Revenge, Dead to Rights, Fuzion Frenzy, Grabbed by the Ghoulies, The King of Fighters: Neowave, Ninja Gaiden Black, Prince of Persia: The Sands of Time, Psychonauts, Red Faction 2, Sid Meier’s Pirates! a Star Wars: Knights of the Old Republic.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Danny píše:

    Matrix path of neo by byla největší bomba ?asi jediná hra kterou bych z orvního xboxu rád zahrál

  2. StriderCZ píše:

    Tak Morrowind…to je pecka. Musím mít, i kdyby trakaře padaly…

  3. Rado píše:

    Black zase nejde stiahnuť a ani cez inú VPN. Toto je šikana!!!

    • Jogurtik píše:

      Jediný trik doporučuji – mít členství EA Acces. Pak přepnout na region USA. Pak stáhnout Black a potom přepnout na původní region. Bohužel nevýhoda bud zaplatit měsíčně nebo ročně, ale vlastní hru těžko. 🙁

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *