Druhá expanzia Destiny 2: Warmind má dátum vydania

Destiny 2 Gods of Mars
Po početných únikoch máme konečne oficiálne informácie o druhej expanzii do Destiny 2 s názvom Warmind.

Bungie ohlásilo, že druhá expanzia, v ktorej hráči podľa doterajších informácií zamieria na Mars, vyjde 8. mája/května. Držitelia Season Passu ju budú mať zadarmo, ostatní si ju budú musieť kúpiť. Cena by pritom zrejme mala byť taká ako pri prvej expanzii, teda 20€. Ak je v únikoch pravda, potom budú hráči musieť bojovať proti znepriateľenej umelej inteligencii Warmind a súčasne budú vyšetrovať zmiznutie Rasputina na červenej planéte. K plnému predstaveniu expanzie dôjde 24. apríla/dubna, kedy sa dozvieme informácie priamo z prvej ruky.

Destiny 2 Development Roadmap

Zaujímavé je aj, že ide už o tretí názov expanzie, s ktorým sa stretávame. Najprv mala niesť meno Gods of Mars, neskôr sa volala The Fallen Warmind a nakoniec už len Warmind. Bungie zároveň ohlásilo, že súčasne s DLC začne tretia sezóna a update 1.2.0, ktorý prinesie sezónne Crucible Ranklisty, súkromné matche, zvýši kapacitu trezoru a ďalšie veci. V expanzii tiež pribudnú nové Crucible mapy a tie budú tentoraz sprístupnené celému matchmakingu. V pláne sú tiež zmeny v Prestige Raidoch.

V septembri/září potom započne štvrtá sezóna. Pre ňu sú naplánované veci ako kolekcie výbavy, rekordy, zmeny v slotoch na zbrane a randomizácia zbraní.

Destiny 2 Post Launch Content

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *