Naznačila Bethesda nový DOOM na E3?

DOOM
Bethesda začína svoju E3 kampaň predčasne a po tom, ako sa štúdio vyjadrilo k pokračovaniu značky Prey, tu máme ďalšie novinky. V rozhovore so serverom DualShockers marketingový viceprezident Pete Hines dokonca naznačil nový DOOM.

Vyplýva to z rozhovoru, že pre Bethesdu bude E3 peklom na Zemi. Práve „Hell on Earth“, teda peklo na Zemi, bolo označenie legendárneho DOOM 2 a tak je možné, že nám Bethesda naznačila, že ho uvidíme tento rok v novej podobe. Predsa len, nový DOOM, ktorý Bethesda vydala namiesto očakávanej štvorky, bol rebootom série ako takej a tak by mohlo nasledovať jedine pokračovanie buď s podtitulom alebo opäť s číslovou. Že Bethesda nemá problém s vydaním dvoch dvojek, dokazuje aj ich nedávne vydanie Wolfensteina II: The New Colossus.

Nemôžem vám dať žiadne nápovedy o tom, čo ideme predstaviť a kedy budú tieto hry vonku. Ale poviem vám, že máme čo hovoriť o veľa veciach na E3. Či už si to ľudia uvedomujú alebo nie, na E3 to bude náš moment pekla na Zemi. Sme uprostred toľkého plánovania a práce na toľkom obsahu, ale som naozaj nadšený.

Myslím, že kopa vecí sa bude ľuďom páčiť. K môjmu predošlému komentáru, bude to veľký mix vecí, ktoré sú všade. Nebude to jedna hra alebo žáner. Bude tam kopa obsahu v mnohých rôznych oblastiach a dúfame, že sa tam nájde niečo pre každého.“

Povedal senior viceprezident marketingu Bethesdy, Pete Hines. Súčasne tak je možné, že Bethesda môže na konferencii predstaviť aj také veci, po ktorých hráči dlho túžia. Možno vysnívaný remaster Fallout 3, prípadne tu môžeme po rokoch uvidieť konečne iný, no ideálne nový, diel The Elder Scrolls. Predsa len, Skyrim už vyšiel na všetko, len nie na mobily. Hups, Bethesda, prosím ťa, to o mobiloch si prosím nevšimni.

The Elder Scrolls Online Summerset

via DualShockers

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *