343 Industries hľadajú grafikov, ktorí dotiahnu Halo 6 do 4K 60fps

Halo The Master Chief Collection
Vyzerá to, že Halo 6 si ešte tento rok nezahráme. Štúdio 343 Industries totiž len v uplynulých dňoch začalo pátrať po jeho vývojároch.

Štúdio vyvesilo na internet novú pracovnú ponuku, v ktorej hľadá vrchného grafického vývojára pre „ďalšiu veľkú strieľačku Halo“. Pod veľkou sa má v tomto prípade na mysli pokračovanie hlavnej série a to znamená, že vývoj hry už začal a štúdio už konečne dokončilo dizajn hry, jej príbeh a domyslelo koncept hry ako taký. Veľmi potešujúce je, že Halo 6 pobeží v 4K 60fps.

Vyplýva to práve zo spomínanej pracovnej ponuky, kde 343 Industries sľubujú, že vývojár povedie grafickú inováciu a bude produkovať úžasné vizuály pre budúce Halo FPS tituly. Vývojár bude úzko spolupracovať s art tímami a spoločne posunú grafiku do nemysliteľných rovín. Zároveň dúfajú, že 4K 60Hz je to, s čím by tento vývojár veľmi rád pracoval.

Séria Halo tak dostane ďalšiu hru, ktorá by ponúkla špičkovú grafiku, po Halo 5: Guardians, ktoré beží už teraz v 4K 60fps, a Halo Wars 2, ktoré beží v 4K 30fps. Chystá sa tiež upgrade Halo: The Master Chief Collection.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    tak to je hádam po funuse. Skor by som to videl na inú halo hru ako halo 6.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *