State of Decay 2 vyjde aj na Steam

State of Decay 2
Microsoft sa už skôr vyjadril, že je otvorený voči vydaniu niektorých svojich exkluzivít na iné platformy, než je Xbox Live. Zjavne to platí aj v prípade chystaného State of Decay 2, ktorého demo sa dalo hrať na PAX East.

Hra bola ešte stále prezentovaná ako exkluzivita pre Xbox One a Windows 10, ale zdá sa, že to nie je tak celkom pravda. Hra totiž vyjde aj na Steam. Prezradil to čerstvý livestream priamo z dielne Undead Labs, pomenovaný State of Decay 2 PAX East demo, streamed live!. Približne v čase 8:30 totiž môžeme na obrazovke vidieť hlášku, v ktorej hra hlási, že sa nepodarilo pripojiť k serverom služby Steam. Tá samozrejme na Xboxe nie je dostupná a tak je teraz jasné, že stream pochádzal z počítačovej verzie hry a dokonca ani nie z tej, ktorú dostanú hráči na Xbox One.

To by mohlo zároveň vysvetľovať, prečo sa u viacerých predajcov na trhu, vrátane miestneho ProGamingShopu, objavil listing PC verzie State of Decay 2. Pripomíname, že už prvá hra bola dostupná na Steam, rovnako tak Ori and the Blind Forest. Ten sa dokonca dočkal vydania špeciálnej steelbook edície.

State of Decay 2 Steam

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *