AI Ubisoftu potvrdila vývoj Watch_Dogs 3

Watch_Dogs 2
Prvé špekulácie o možnom zasadení Watch_Dogs 3 do Londýna sa objavili ešte minulý rok. Sú to však len špekuácie a čo je na nich pravdy, sa dozvieme až neskôr. Na druhú stranu, na hre sa už pracuje – potvrdila umelá inteligencia.

AI asistent z dielne Ubisoftu nesie meno Sam, skoro ako ten známy hovorca zo starších Windowsov a jeden čas youtuberská superstar. Sam funguje v beta verzii v aplikácii Uplay a hráči mu môžu už pár mesiacov pokladať rôzne otázky. Jedna z nich súvisí aj s pokračovaním hackerskej open-worldovky. No zatiaľ čo bežný asistent by hráčov poslal na Google alebo povedal, že nemá žiadne informácie, Sam sa trochu prekecol. Hráčom na otázku povedal, že hra ešte nie je hotová, ale už mal možnosť skúšať raný build a bol vcelku solídny. Ubisoft vraj robí s hrou zázraky a ani Sam sa nevie dočkať, až si ho hráči zahrajú sami.

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *