GTA Online dostáva update inšpirovaný filmom (a hrou) The Italian Job

GTA Online The Vespucci Job
Rockstar postupne pridáva do GTA Online obsah inšpirovaný ďalšími značkami, s ktorými mal čo dočinenia. Pár mesiacov dozadu to bolo pridanie režimu Smuggler’s Run a len nedávno pribudli legendárne Hotring závody z Vice City. Teraz prichádza ďalšia novinka: The Vespucci Job.

Adversary mód inšpirovaný klasickým filmom The Italian Job od Michaela Caina posadí hráčov za volant auta Issi Classic. V ňom musia hráči prejsť každý checkpoint skôr, než dôjde k uplynutiu času. Zároveň je treba sa vysporiadať s tímom policajtov, ktorí majú za úlohu dolapiť jazdcov na úteku.

Až do 23. apríla/dubna si navyše hráči prídu na dvojité GTA$ a RP za plnenie tejto úlohy, po boku dvojnásobných miezd GTA$ pre bodyguardov a spolupracovníkov. V obchode Legendary Motorsport sa dá odteraz zakúpiť Vapid Flash GT, takisto sa dá cez San Andreas kúpiť Issi Classic a na stránke Elitás Travel si môžu hráči zakúpiť nový Sea Sparrow vrtulník, známy z Vice City. Ďalej prebiehajú týždenné 25% zľavy na Karin 190z, Vapid Hustler, Albany Hermes a Phantom Wedge. To isté platí aj pre ručné zbrane, výbušniny a štíty v Ammu-Nation, ako aj pre tuningové diely na vozidlá.

V deň marihuany 20.4. tiež budú k dispozícii 50% zľavy na kšefty a upgrady spojené s touto rastlinou, dealeri si prídu na +50% príjmu v ten deň a potešia sa 50% zľave na zelený dym kolies.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *