Televízny seriál Halo sa bude natáčať v Budapešti

Halo TV Series
Máj 2013 bol mesiacom, kedy Microsoft predstavil Xbox One a na plátne sa objavil Steven Spielberg. Nie kvôli ohláseniu nového filmu, ale kvôli seriálu Halo.

O seriáli sa však dlhé roky vôbec nehovorilo a začína sa na ňom pracovať až teraz, v roku 2018 – po vydaní filmu Ready Player One, ktorý Spielberg režíroval. Že sa tak deje, dokazuje aj fakt, že sa o seriáli hovorí čoraz viac. Magazín Production Weekly sa najnovšie podelil o správu, že natáčanie začne v októbri/říjnu, vďaka čomu by sme prvú epizódu uvideli na trhu najskôr začiatkom budúceho roka.

Zaujímavé je aj to, že na scénu to máme naozaj na skok! Ako totiž odhalil portál, jednou z lokalít, kde sa bude seriál natáčať, bude Budapešť. Herecké obsadenie aj príbeh seriálu ostáva zatiaľ nejasný. Vieme však, že seriál bude vysielať prémiová americká stanica Showtime, čo je konkurencia HBO. Jej riaditeľ dokonca verí, že Halo od Spielberga svojou popularitou bude konkurovať Game of Thrones.

via RectifyGaming

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *