Gwent prechádza premenou, má sa viac priblížiť pôvodnej vízii

Gwent The Witcher Card Game
Kartová hra Gwent vyšla už minulý rok, no podľa CD Projekt RED nie je taká, ako si ju predstavuje. Poľský vydavateľ preto oznámil, že hru čaká výrazná premena, ktorá bude zahrnutá do aktualizácie Homecoming.

Táto aktualizácia má byť doposiaľ najväčšou, ktorú hra dostane, práve preto, že sa vráti k pôvodnej vízii hry. Gwent totiž začal dostávať pravidelné updaty, tie sa však čoraz viac sústredili len na nový obsah a technické aspekty. Pozabudlo sa pritom na to, že hra má byť unikátna a nemá byť len ďalším klonom Hearthstonu. Preto sa vývojársky tím rozhodol vrátiť sa k pôvodnej vízii prostredníctvom updatu Homecoming, ktorý bude pozostávať až z 8 hlavných bodov.

Jedným z nich je aj príbehová kampaň Thronebreaker, ktorá mala vyjsť ešte minulý rok, ale bola odložená. Ďalším aspektom updatu má byť premena gameplayu ako takého. Upravené bude fungovanie mince, môže dôjsť k odstráneniu radu, upravený bude tiež systém progresie a pribudne temnejšia atmosféra typická pre Zaklínačov lore. Dôjde k zmenám, ktoré sa špecificky dotknú core hráčov a skillerov a Gwent má začať pripomínať skôr bojisko, než bežnú kartovú hru. Bude to byť hra, ktorej karty hovoria príbehy.

GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *