Amazon Alexa odteraz asistuje pri Call of Duty: WWII

Call of Duty WWII Amazon Alexa
Activision prehlbuje spoluprácu s Amazonom a rozširuje schopnosti Alexy v hernom priemysle. Po tom, ako dvojica uviedla na trh doplnok v podobe fyzického Ghosta s možnosťou komunikácie s Destiny 2, prichádza podobné riešenie aj pre hráčov Call of Duty: WWII.

Tentoraz ale netreba kupovať samostatný doplnok! Alexa má jednoducho v rukáve tipy pre hráčov. Stačí sa na ne opýtať. Vďaka tomu sa môže inteligentná domácnosť stať pohodlným doplnkom aj pre gamerov, čo je niečo, čo mohol jedného dňa dosiahnuť Kinect. Škoda. Každopádne je tu Alexa, ktorá je o niečo lacnejšia a v súčasnosti aj praktickejšia. Po prepojení so servermi Activisionu a profilu môže hráčom reportovať, ako sa im darilo behom posledného zápasu. Na základe štatistiky asistentka potom povie, čo si o vašom skille myslí. Zároveň môže potom odporučiť, že by bolo treba zapracovať na presnosti alebo obratnosti.

Call of Duty Alexa Skill využíva AI a machine learning na vytváranie individuálnych odporúčaní, čo sa týka aj špecifickej výbavy, spôsobu hrania, máp, režimov, perkov a divízií pre každého hráča. Pomocou zhlukovej analýzy  analyzuje model machine learningu viac ako 20 faktorov vrátane presnosti, pohybu, vzdialenosti pri stretoch, K/D, striel, skóre za minútu, odohraného času a vzťahu voči ostatným hráčom, čím vytvára personalizované odporúčania pre každého hráča. Skill následne využije generovanie prirodzeného hlasu na vytvorenie osobných odpovedí na 2 500 otázok o hre alebo osobnom výkone hráča. Pomocou vojenského hlasu môže Skill prinášať až 250 000 rôznych odpovedí, ktoré zahŕňajú real-timovú štatistiku, stav a odporúčania z hry.

Call of Duty Alexa skill reaguje celkovo na 15 kategórií, čo zahŕňa aj napríklad sociálne funkcie (zistí, ktorí priatelia práve hrajú, ako sú na tom s achievementami a štatistikou) alebo informovanie o in-game novinkách, eventoch a updatoch.

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *