Na mapu Fortnite sa približuje obrovský meteorit

Fortnite Asteroid
Môže to byť obdoba červenej zóny z PUBG? Možno, ale pravdu vie iba Epic. Hráči Fortnite však už niekoľko týždňov zisťujú, prečo sa na oblohe objavujú kométy a iné padajúce objekty z vesmíru.

Práve včera sa výskyt meteoritov vo Fortnite dramaticky zvýšil a hráči začali okamžite špekulovať, či to má čo dočinenia s Tilted Towers. Dávnejšie sa totiž objavila špekulácia, že sa blíži padajúci meteorit, ktorý po dopade raz a navždy zničí kritizovanú lokalitu. Epic sa už totiž dávnejšie vyjadril, že odstrániť lokalitu samu o sebe by bolo náročné.

A tak, je možné, že ju zničí niečo iné? Možno. Epic totiž situáciu odmieta komentovať! A hráči sú úkazom tak zaujatí, že mnohí ani nehrajú hru! Stáva sa, že celé servery pristávajú do lokality Tilted Towers, aby sledovali, či tam práve teraz nespadne kométa. Jedno je totiž jasné – blíži sa! Dokonca ho už aj počuť.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *