Bude sa Forza Horizon 4 odohrávať vo Veľkej Británii?

Forza Horizon 4 Britain
Forza Horizon 4 je tak trochu verejným tajomstvom. Vie sa, že ju uvidíme tento rok. Nevieme ale, kde sa bude odohrávať. Objavujú sa tak špekulácie o zasadení v Tokyu, v Dubaji – alebo v Británii.

Usúdili to nadšenci na fóre GTPlanet, ktorí sa hrabali v súboroch Forzy Motorsport 7 a našli tam autá, ktoré sa neobjavili zatiaľ v žiadnej Forze. Medzi nimi aj londýnske taxi! Práve takéto auto môže byť nespochybniteľným dôkazom, že Turn10 chystajú niečo, čo súvisí s ich domovinou. Stále to však môže byť len nejaké DLC do Motorsport 7 a nemusí to byť nutne Horizon 4. Na fórach GTPlanet však dodávajú aj to, že podobná udalosť sa zopakovala už skôr, keď sa vo Forze 6 objavilo niekoľko vozidiel z Forzy Horizon 3, ktorá mala byť ešte len predstavená. Uvidíme teda, aká je pravda.

Medzi autami, ktoré sa nachádzajú v balíčku, nájdeme niekoľko britských špecialít. Jedná sa o kolekciu celkovo 13 áut. Osem sa objavilo už v starších dieloch – 1931 Bentley 8-Litre, 1958 Austin-Healey Sprite, 1965 Austin-Healey 3000 MkIII, 1965 MG MGB GT, 1998 TVR Cerbera Speed 12, 2010 Morgan Aero SuperSports, 2011 Eagle Speedster a 2012 Ascari KZ1R. Je tu však kolekcia piatich noviniek: McLaren SennaFord Escort XR3Ford Fiesta GRC, Bondov Aston Martin DB5Peel P50.

 

via GTPlanet

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. David píše:

    to že tam je londýnske taxi môže znamenať aj to že sa po vzore prahy vrhnú v motorsport 8 na londýnsky mestský okruh pochybujem že horizon by dali znova do európy…:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *