Aragami prinesie starý dobrý stealth aj na Xbox One

Aragami Shadow Edition
Na Xbox One prichádza ďalšia japonská hra. Štúdio Lince Works totiž oznámilo vydanie bývalej PS4 exkluzivity Aragami na Xbox One a to rovno v Shadow edícii.

V hre Aragami budeme hrať za nemŕtveho asasína, ktorý má schopnosť ovládať tiene a tmu. Vďaka možnostiam manipulácia si môže hráč hľadať nové cesty za svojimi cieľmi, môže si vytvárať zbrane, teleportovať sa a dokonca môže vyvolať temné beštie. Hra dáva na výber z dvoch štýlov hrania, ktoré sa dajú meniť kedykoľvek a bez potrestania. Hráči môžu využívať svoje schopnosti na to, aby z nich bol Duch alebo Démon. Ako sa dá čakať, tak duch sa orientuje na stealth, zatiaľ čo démon vraždí všetko, čo sa pohybuje na obrazovke.

Aragami je podľa slov vývojárov ťažko inšpirované old-school stealthovkami ako je Metal Gear Solid alebo Tenchu, ale inšpiráciu si berie aj z Dishonored či Mark of the Ninja. Gameplay bol špeciálne navrhnutý tak, aby pre hráčov predstavoval naozajstnú výzvu. David Leon, vrchný dizajnér hry, povedal, že v štúdiu majú ohromné nadšenie pre stealth, ale majú pocit, že v posledných rokoch tieto hry vymyzli a už nie sú také náročné. A práve to chcú napraviť v Aragami – kde hráte sami proti desiatkam nepriateľov.

Aragami: Shadow Edition vychádza v nasledujúcich mesiacoch a bude obsahovať všetky doposiaľ vydané dodatky, ako aj príbehovú expanziu Nightfall.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *