Ubisoft teasuje aktualizáciu Operation Para Bellum pre Rainbow Six Siege

Operation Para Bellum Rainbow Six Siege
Rok plynie rýchlejšie, než sme mysleli, ale Ubisoft má vo svojich termínoch jasno. Aj preto práve zverejnil prvé detaily k pripravovanej aktualizácii Operation Para Bellum pre Rainbow Six Siege.

Para Bellum sa bude niesť v duchu talianskeho vydieka, aspoň to vyplýva zo sprievodného artworku. Na ňom tiež môžeme vidieť dvoch nových operátorov. Informácie o nich sa dostali prvýkrát na internet predčasne vďaka uniknutému videu, ktoré ukázalo aj ich predčasné mená – Alibi a Maestro (Barrage). Podľa vtedajšieho úniku to tiež vyzerá, že Alibi bude môcť svojich protivníkov zmiasť hologramom. Vo finálnej podobe by ale zrejme mali mať iné mená a či sú tie hologramy pravdivé, sa ešte len dozvieme. Okrem toho aktualizácia prinesie novú, už 19. map do ponuky Rainbow Six Siege. Tá bude dostupná po update pre každého zadarmo, na operátorov si je však treba zarobiť, prípadne získať ihneď s Year 3 Passom.

Medzi ohlásené novinky tiež patrí nový intel gadget, zmeny súvisiace s Echo a mapou Clubhouse, množstvo úprav gameplayu a tiež jedna novinka v podobe Pick & Ban. S ním pribudne extra stratégia k tímom, pričom každá strana si musí vybrať niektorého operátora, ktorého nebude možné použiť v zápase. Ubisoft tiež čaká, že dôjde k nečakaným zvratom, keď si tímy zmenia operátorov pri nečakanom 6. výbere. K ďalším zmenám gameplayu patrí nová animácia odpočítavania rozbušky alebo úprava dropshottingu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *