Capcom potvrdil, že ohlási 2 veľké hry na E3

Capcom
Organizátori E3 už skôr odhalili line-up hier z dielne Capcomu pre PC a konzoly a tak nejak predbežne odhalili, že dôjde k odhaleniu aspoň dvoch nových hier. V ponuke sa totiž nachádzali neohlásené akčné tituly pre Xbox One a PC, Nintendo Switch a bojovka pre PlayStation 4.

Japonský vydavateľ však teraz plány potvrdil oficiálne a to v prezentácii pre investorov. V zhrnutí predošlého fiškálneho roku tiež Capcom prezentoval enormný úspech Monster Hunter World, ktorý predal už 8 miliónov kusov na Xbox One a PS4, pričom hra ešte nevyšla na PC. Spoločnosť však na konci tabuľky prezentuje, že chystá odhaliť dva veľké tituly a nejaké menšie záležitosti.

Capcom očakáva, že sa mu podarí z týchto noviniek predať 7,4 milióna kusov, Jednať by s pritom malo o tituly z existujúcich značiek, ku ktorým patria rôzne – napríklad Resident Evil, Dead Rising alebo Devil May Cry. Pritom to vyzerá, že práve tento rok by sme mohli vidieť nový Dead Rising, ktorý by vyšiel pre Xbox One a PC. Či neskôr vyjde aj na PS4, nie je jasné.

Capcom 2019 Forecast

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Bambin píše:

    Chcel by som vydiet na xbox Dino Crisis.Ale nie vo vesmire ako bola 3 exl.na prvy xbox.(Aj ked ma hra velmi bavila).Prosim,uz ziadne sracky typu dead rising.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *