EA novým easter eggom naznačila, že Battlefield 5 uvidíme už tento mesiac

Battlefield 5

EA čoraz otvorenejšie hovorí o novom pokračovaní svojej vojenskej série, zatiaľ sme ale nevideli jediný záber z hry. A pretože sa úniky nevedia zhodnúť na časovom zasadení hry, čakanie na Battlefield 5 je ešte zaujímavejšie.

DICE totiž na mape Fort de Vaux v Battlefield 1 ukrylo easter egg, ktorý hráčom odhalí dátum ohlásenia novej hry – 23. mája/května. Samozrejme tu nie je dátum napísaný len tak. Za plagátmi na mape sa nachádza rafinovaný systém tlačidiel, ktorý hráčom sprístupní opustenú celu s pretekajúcim potrubím. Kvapky z neho však padajú v morzeovom kóde, ktorý hráčov v podstate odkazuje na oficiálnu stránku.

K hre sa tiež pred pár dňami, počas hovoru s investormi, vyjadril aj šéf Andrew Wilson. DICE podľa neho pracuje na hre, ktorá prinesie intenzitu vojny v nových a nečakaných formách. Každý súboj má byť unikátny a každý režim má prinášať svoje vlastné výzvy. Tu tiež potvrdil, že nový Battlefield prinesie možnosti interakcie s prostredím, multiplayer vo veľkej škále odohrávajúcich sa na rôznych mapách a v rôznych režimoch, ale aj pútavé single-playerové príbehy. Tým zároveň ptovrdil, že Battlefield 5 prinesie podobný systém kampane, aký sme zažili v Battlefield 1.

Battlefield 5 bude opäť fungovať spôsobom ako jeho predchodcovia, teda na princípe pravidelne updatovanej služby, pravdepodobne so spoplatnenými DLC.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *