Warriors Orochi 4 vyjde aj na západe, potvrdená bola aj Xbox One verzia

Warriors Orochi 4
Koei Tecmo oznámilo bližšie detaily k pripravovanej sekačke Warriors Orochi 4. Tá bola spočiatku ohlásená len pre ázijský trh, teraz však bolo potvrdené vydanie pre západný trh. Tu sa hra dokonca dočká vydania na Xbox One, kým v Ázii bude dostupná len pre PlayStation 4, Nintendo Switch a PC.

Vo Warriors Orochi 4 dochádza k opätovnému spojeniu svetov a kľúčom k napraveniu vecí je 8 náramkov s ohromnou silou. Hrdinovia, hoci nezdieľajú rovnaké hodnoty a presvedčenia, zisťujú, že za touto zvláštnou situáciou stojí sám Zeus, kráľ bohov z hory Olymp. Aký je jeho zámer? Prečo buduje paralelný svet, v ktorom hrdinovia bojujú proti Orochi? Na to, aby hrdinovia našli odpovede a napravili svet do normálu, budú bojovať proti samotným bohom!

Hra bude disponovať unikátnou vlastnosťou z Warriors hier od Koei Tecmo, Musou Action, kde sa hráči postavia mase nepriateľov. A pod masou myslíme naozaj masu – pripravená bojovať je až tisícka nepriateľov! Súčasťou toho budú aj Sacred Treasures so zázračnou silou, ktoré umožnia hráčom vyvolať magické útoky pomenované Divine Arts. Hráči budú mať potom na výber zo 170 hrateľných postáv, kde značnú časť tvoria postavy z hier Dynasty Warriors 8: Empires a Samurai Warriors 4-II.

Hra vychádza v priebehu roka 2018.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *