SUPERHOT dostane japonský spin-off

Superhot
Jedinečná strieľačka SUPERHOT, kde je lepšie stáť, než sa pohybovať, dostane nové pokračovanie. To sa bude odohrávať v Japonsku, čo sa odráža aj na pracovnom názve – SUPERHOT JP.

Pôvodne poľskú strieľačku budú mať v tomto prípade na starosti japonci zo štúdia GameTomo, ktorí chcú hru predovšetkým upraviť po vzore tamojšej kultúry. V hre tým pádom narazíme na nové prostredia, ktoré sa aj napriek podobnej grafike budú dostatočne líšiť. V hre tak narazíme na prostredia ako sú samurajské hrady, horúce kúpele, karaoke bary alebo uličky pod kontrolou yakuzy. Hra má tematické menu a UI a zmenu možno očakávať aj po stránke storylinu. Ten by mal pozostávať z približne 15 až 18 levelov a po ruke by mali byť aj 3 alebo 4 nekonečné levely.

Hra by mala vyjsť najprv v Japonsku, kde už tradične vyjde pre PS4 a PC. Nie je však vylúčené ani vydanie na Xbox One a v ďalších krajinách sveta.

via VG24/7

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *