Deus Ex nie je mŕtvy, ďalší diel ale v blízkej dobe neuvidíme

Deus Ex
Od vydania Deus Ex: Mankind Divided uplynú dva roky a to by bol v iných končinách dôvod pre ohlásenie nového dielu. Žiadne ohlásenia okolo série sa ale v blízkej dobe nekonajú.

Eidos Montreal priznal, že séria to má v súčasnosti ťažké najmä z dôvodu, že posledný diel nebol komerčne úspešný aj napriek tomu, že bol prvým pre túto generáciu konzol a nadväzoval na Human Revolution. No to, že to tentoraz so značkou nevyšlo, ešte neznačí jej koniec. David Anfossi z Eidosu vraví, že značka nie je mŕtva. V súčasnosti ale nie sú žiadne plány s ňou pokračovať.

Je to aj preto, že v štúdiu majú plné ruky práce so Shadow of the Tomb Raider, hrou The Avengers (v spolupráci s Crystal Dynamics) a tiež pracujú na tretej hre. K nej zatiaľ žiadne detaily neposkytli, ale z výroku to vyzerá, že nepôjde o Deus Ex. Špekulácie naznačujú tomu, že by mohlo ísť o hru z prostredia Guardians of the Galaxy, ale nie je to jednoznačné. Dokonca aj sám Anfossi povedal, že vývoj tejto hry je v príliš ranej fáze na to, aby sa ho dalo definovať. Je to však AAA titul.

Deus Ex Mankind Divided

 

via PCGamesN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *