Kingdom Come: Deliverance spája sily s Ancestors Legacy

Ancestors Legacy Kingdom Come Deliverance
Štúdiá Warhorse a Destructive Creations prostredníctvom svojich Facebookov navnadili hráčov na zaujímavý cross-promotion event súvisiaci s vydaním historickej stratégie Ancestors Legacy.

Štúdiá ohlásili, že ich hry spájajú sily a pre hráčov oboch hier majú prichystané cool prekvapenie, ktoré bolo vyvinuté v úzkej spolupráci medzi nimi. V tejto chvíli nie je jasné, o čo pôjde, ale keďže sa obe hry odohrávajú v minulosti, možno by mohlo ísť o špeciálnu misiu. V ideálnom prípade by to mohla byť rovnaká misia v oboch hrách s tým, že v jednej by sme si ju vychutnali zo strategickej perspektívy a v druhej pre zmenu z pohľadu prvej osoby, Jindřicha. Každopádne je to len naša domnienka a pokojne môže ísť o úplne inú vec, napríklad sadu historických zbraní. Nutno dodať, že real-time stratégia Ancestors Legacy umožňuje hráčom hrať aj za slovanov. Očakávame tak, že novinka bude spojená práve s tým.

Viac sa ale dozvieme prostredníctvom sociálnych sietí 23. mája/května.

Ancestors

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *