Už aj GTA Online prináša vlastný battle royale

GTA Online Trap Door Battle Royale
Rockstar zareagoval na trend battle royale po svojom a ako sa dalo čakať, tak už aj GTA Online má svoj vlastný. Lenže ako môžeme hrať battle royale tam, kde sa počíta s respawnom?

Battle Royale v podaní Rockstaru nesie názov Trap Door a ide o Adversary mód. V ňom budú po zuby ozbrojení hráči bojovať na plošine, ktorá sa neustále zmenšuje. Jej kusy totiž padajú do oceánu. Po zabití sa nepriatelia dostanú do červenej zóny, kde majú iba pár sekúnd na to, aby sa dostali do hracej zóny, inak budú padať stovky metrov do istej záhuby. Existuje ale možnosť, že tu hráči zomrú skôr, než padnú do vody. Režim je dostupný odteraz a až do 21. mája/května ponúka dvojnásobné GTA$ a RP.

Taktiež boli uvedené do hry nové zľavy. Medzi nimi napríklad 30% zľava na manažérske kancelárie (Executive Office Garage), 40% zľava na Mammoth Hydra stíhačku, 25% zľava na vozidlá ako je Vapid Caracara, Ubermacht SC1, Declasse Hotring Sabre, Coil Cyclone, Vapid GB200, Lampadati Viseris a Vulcar Fagaloa. Taktiež sú menšie zľavy na zbrane a tetovania, platné do 21. mája/května. Prítomné budú behom nasledujúcich dní aj závody z režimov Premium Race a Time Trial s odmenami v podobe GTA$ a RP. Hráči, ktorí sa zúčastnili minulého Business Week GTA$ Giveawayu, by mali tento týždeň dostať peniaze.

GTA Online Trap Door Battle Royale

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *