Borderlands 3 boli zrejme odložené na budúci rok

Borderlands
Zdá sa, že mnohé hry, ktoré sme mali vidieť tento rok, nakoniec neuvidíme. Okrem toho, že bolo odložené Metro: Exodus a Skull & Bones, bude odložená aj ďalšia očakávaná hra – Borderlands 3.

Vyplýva to z tvrdenia 2K Games, ktoré v tlačovej správe pre investorov spomenulo odklad vysoko očakávaného titulu na fiškálny rok 2020. Ten trvá od 1. apríla/dubna 2019 do 31. marca/března 2020, presne ako v prípade Ubisoftu. Nutno dodať, že vydavateľ priamo nespomenul, že by išlo o Borderlands 3, ale viacero doterajších informácií tomu nasvedčuje. Hovorilo sa o možnom predstavení hry na E3, objavila sa dokonca aj medzi uniknutými hrami z ponuky Walmartu.

Následne sa mal pre viaceré zahraničné médiá vyjadriť Gearbox tak, že hra sa na E3 2018 neobjaví. Situácii nepomohol ani šéf Gearboxu Randy Pitchford, ktorý vypustil na Twitter viacero postov, pri ktorých nie je jasné, čo nimi chcel povedať. V podstate sa teda vyjadril, že aj keby otvorene povedal, že Borderlands 3 na E3 nebude, mnohí ľudia mu nebudú veriť a budú si myslieť, že ich len vodí za nos pred ohlásením hry. Dokonca sa nebál prehlásiť, že prehnaný hype môže spôsobiť, že Borderlands 3 dopadne tak ako Half-Life 3.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    škoda, Borderlands – na to jsem se těšil…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *