Ubisoft sľubuje výrazne viac end-game obsahu do The Division 2

The Division 2
Čo vyzeralo najprv ako únik, bolo nakoniec oficiálne ohlásenie. Ubisoft to myslí s The Division 2 vážne a ak pôjde všetko podľa plánu, hru by sme mohli uvidieť už tento rok. Alebo možno ten budúci. To sa hádam dozvieme na E3.

Na nej by sme tiež mali vidieť prvý trailer a možno aj gameplay z novinky, ktorá má stavať na skúsenostiach z predošlej časti. Tá bola spočiatku pokladaná za najambicióznejší titul generácie, neskôr ale prišiel grafický downgrade a zamknutie niektorého obsahu za DLC bránu, vrátane náročných misií v metre. Našťastie to Ubisoft nenechal iba tak. Spoločnosť priebežne upgradovala hru a už v druhom roku priniesla toľko obsahu, že sa do hry začali hráči vracať! A ako bonus prišli pred niekoľkými týždňami grafické vylešpenia pre Xbox One X, takže hra vyzerá ešte lepšie a je tu ďalší dôvod na návrat.

Ako to ale bude s The Division 2? Po fiasku, ktoré predviedlo Bungie s Destiny 2 (resp. jeho rebootom), to vyzerá, boli obavy niektorých hráčov o ďalšie smerovanie hry na mieste. Tieto obavy ale vcelku predčasne Ubisoft zažehnal v hovore s investormi. Šéf Ubisoftu Yves Guillemot prehlásil, že jeho firma zostala prekvapená z toho, ako rýchlo dokázali hráči skonzumovať obsah prvej hry a tak pracovali na tom, aby priniesli do The Division 2 viac obsahu pri launchi a následne ho dopĺňali v nasledujúcich rokoch o novinky.

Doplnil ho finančný riaditeľ Alain Martinez: „End-game obsah prvej hry bol rozhodne niečo, na čom sme mohli viac zapracovať a veríme, že teraz sme to vyriešili.“ Znamená to teda, že The Division 2 by mohol hráčom po dokončení hlavnej príbehovej línie ponúknuť viac, než dark zónu a pomerne repetitívne bočné misie. Kreatívny riaditeľ Julian Gerighty pre zmenu o The Division 2 povedal, že chystajú kopu príbehov a noviniek do sveta The Division, o ktorých si myslia, že najlepšie by bolo ich dať do samostatnej hry, než nimi rozšíriť prvý diel. K tomu majú vylepšený Snowdrop Engine, takže hra bude vyzerať ešte lepšie a dokáže viac.

The Division 2 bude plne predstavený na E3 2018, 11. júla/června o 22:00 nášho času. Hra má vyjsť v priebehu fiškálneho roka, ktorý končí v marci/březnu 2019.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *