Tohtoročná Xbox E3 konferencia môže trvať až 2 hodiny

Xbox E3 2018
Kým po minulé roky zvykla Xbox E3 konferencia trvať až 90 minút, tento rok by mala byť netradične dlhá. Microsoft totiž v detailoch o svojej konferencii uvádza, že bude trvať až dve hodiny.

Microsoft dáva na svojej stránke možnosť stiahnuť si pripomienku do kalendára. V nej sa na rozdiel od minulých rokov uvádza, že udalosť bude trvať dve hodiny, od 22:00 do 00:00 nášho času. Konferencia sa koná 10. júna/června a livesteram bude dostupný prostredníctvom služby Mixer na Xbox One, Windows 10, smartfónoch alebo v internetovom prehliadači na www.mixer.com.

Na evente by sme nemali vidieť žiaden nový hardvér s výnimkou príslušenstva (nový Elite Controller). Prioritu by mali mať tentoraz hry. Podľa toho, čo vieme doteraz, by sme na konferencii mali vidieť nové exkluzivity vrátane Forza Horizon 4, ale aj third-party tituly ako je Shadow of the Tomb Raider. Celkovo by malo ísť podľa Microsoftu o najväčšiu Xbox E3 v dejinách. Práve kvôli tomu sa Microsoft tento rok presťahuje do budovy Microsoft Theatre oproti výstavisku Los Angeles Convention Center.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    som zvedavý na tie nové hry, či to zase nebudú len minihry ako minulý rok, ale seriózne pecky.

  2. StriderCZ píše:

    Na hry jsem docela zvědavý. Přeci jen, konference bude delší, a bez hardwaru…
    Z logiky věci tak plyne, že se více soustředí na hry.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *