Microsoft oznámil exkluzívny MOBA titul Hyper Universe

Hyper Universe
Aj keď sa E3 koná budúci mesiac, Microsoft už teraz ohlásil MOBA titul Hyper Universe, ktorý vychádza exkluzívne na Xbox One toto leto. Hru si už ale môžete zahrať teraz vďaka predbežnému prístupu.

Hyper Universe je MOBA s netradičnou grafikou. Na rozdiel od titulov ako Gigantic alebo Heroes of the Storm, táto sa odohráva z pohľadu zboku ako side-scroller. Vyznačuje sa tiež veľmi jednoduchým ovládanímrýchlymi súbojmi. Hráči budú mať na výber celkovo 39 postáv, Hyperov, ktorí majú jedinečné osobnosti aj schopnosti, ktorými môžu zdolať svojich nepriateľov. Rozdelení sú do šiestich tried: Tank, Support, Specialist, Striker, Bruiser, Assassin. Každá z týchto tried má špecifické bonusy k štatistikám, ktoré majú vplyv na ich sily aj slabiny v boji, čo má v konečnom dôsledku vplyv na celý tím. Hra je to totiž tímová a postavia sa v nej proti sebe 4v4 tímy.

Hyper Universe
Hyper Universe
Developer: NEXON America
Price: Free

V hre nechýbajú ani také veci ako minioni, veže alebo kempy ukryté v džunglách. Jednou z vlastností hry je aj to, že gameplay bol navrhnutý tak, aby jedna hra trvala 15-20 minút, čo šetrí čas a zároveň robí hru zábavnou a rýchlejšou oproti takému League of Legends. Tvorcovia tiež sľubujú, že hru sa naučia hrať pomerne rýchlo aj úplní začiatočníci, keďže je podstatne jednoduchšia, než ostatné. Neexistujú méty ani špecifické požiadavky, ktoré musia hráči spĺňať pred zapnutím hry. K tomu bola hra perfektne prispôsobená pre Xbox One Controller.

Hra vychádza 7. augusta/srpna 2018 ako free-2-play. Vývojárov však môžete podporiť kúpou 20-eurového Ultimate Hypers Packu, ktorý instantne odomkne všetkých 39 postáv, obsahuje 6 exkluzívnych Aurora skinov a pri predobjednávke hráči dostanú exkluzívny siedmy bonusový skin Aurora’s Arrow pre Celine.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *