Madden NFL 19 vychádza 10. augusta na Xbox One

Madden NFL 19
Rok ubehol ako voda a z dielne EA Sports vychádza prvý tohtoročný titul. Presne tak, Madden NFL 19 bolo oficiálne ohlásené a to hneď v dvoch edíciách, s dátumom vydania a potvrdenými vylepšeniami pre Xbox One X.

Madden NFL 19 prinesie oproti svojmu predchodcovi hneď niekoľko vylepšení zameraných na ovládanie hráča. Technológia RPM, čiže Real Player Motion, dodá hráčom ešte realistickejšie animácie, vďaka ktorým bude zážitok z NFL ešte autentickejší. Nové realistickejšie animácie so sebou prinášajú aj úplne nové možnosti hrania. Každý yard sa počíta a vy tak môžete so svojimi blockermi vytvoriť priestor runningbackovi alebo po chytení lopty robiť realistické cuty. A tiež môžete oslavovať!

Zmenou si prejde aj režim Madden Ultimate Team. Pribudnú doň Solo Battles s dennými výzvami, za ktorých plnenie budú hráči odmenení. Hra však bude hráčov odmeňovať podľa toho, kde sa zaradia v rebríčku v porovnaní s ostatnými hráčmi. Do tohtoročného vydania sa vráti aj režim MUT Squads, ktorý mal premiéru pred rokom. Kým minulý rok umožňoval hrať 3v3, v Madden NFL 19 môžu hráči bojovať so svojimi kamarátmi už aj proti silnej AI.

Madden NFL 19

Treťou veľkou zmenou sú novinky v Connected Franchise. Hráči si budú môcť prispôsobiť zostavy tak, aby plne vyhovovali hráčovej schéme a plánu hry vďaka funkcii Pozičných archetypov. Tá umožňuje určiť, ktorí športovci sú najlepší pre konkrétnu hru a pokiaľ sa hráči budú zlepšovať, čakajú ich odmeny v podobe XP a skill pointov, ktoré môžu využiť na zlepšenie jednotlivých skillov.

O Madden NFL 19 budeme získavať viac informácií v nasledujúcich týždňoch. Postupne sa dozvieme o novinkách v Madden Ultimate Team, uvidíme prvý gameplay, dodatočné novinky v sérii, prezentáciu, rozbory vylepšenia grafiky, ku ktorým došlo aj vďaka zmenám vo Frostbite. V júli/červenci už nasleduje rating a blížiace sa globálne vydanie hry.

Vydanie Madden NFL 19 je naplánované na 10. augusta/srpna v štandardnej edícii. Táto edícia stojí v Xbox Store 69,99€ a hráči okrem základnej hry dostanú možnosť zvoliť si 1 Elitného hráča zo svojho obľúbeného NFL tímu a 5 zlatých Team Fantasy balíčkov.

Skalných fanúšikov amerického fotbalu poteší vydanie Hall of Fame edície, ktorá vychádza 7. augusta/srpna za cenu 89,99€.  Jej súčasťou bude možnosť zvoliť si 1 Elitného hráča zo svojho obľúbeného NFL tímu, 1 z 5 Elitných legiend zo Siene slávy, 12 zlatých Team Fantasy balíčkov, 1 tréningový balíček, kartu Terrella Owena a 2 vlastné uniformy do Madden Ultimate Team.

Madden NFL 19 Fall of Fame Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *