Scalebound sa objavil a zase zmizol z Xbox Store

Scalebound
Microsoft naštval viacerých hráčov, keď začiatkom roka 2017 oznámil koniec vývoja exkluzivity Scalebound. Po rokoch vývoja, ukážok gameplayu a prezentovania hry tak došlo ku krutému rozhodnutiu, ktoré doslova poškodilo povesť Microsoftu.

Dôvodom pre zrušenie hry Scalebound bolo, že titul ani po rokoch nespĺňal interné očakávania a svoj podieľ na tom mohlo mať aj arogantné správanie dizajnéra hry, Hideki Kamiyu, ktorý cez Twitter vulgárne nadával Microsoftu – firme, ktorá vývoj jeho hry platila.

Nádej na existenciu titulu však tento mesiac rozprúdilo nečakané znovuobjavenie hry v Xbox Store. Áno, Scalebound sa na chvíľu objavil v ponuke Xbox Storu, už o pár dní ale zase zmizol. Aaron Greenberg to okomentoval slovami, že sa údajne jednalo o starý listing, ktorý bol skrytý z ponuky obchodu a nemal byť prístupný verejnosti. Za zmienku však stojí, že Microsoft si minulý rok obnovil práva na ochrannú známku Scalebound. Ak by teda Microsoft náhodou na hre pokračoval, rozhodne by nás to potešilo!

via SegmentNext

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *