Nintendo oficiálne oznámilo Pokémon Let’s Go! Pikachu & Let’s Go! Eevee

Pokémon Let's Go! Pikachu Let's Go! Eevee
Presne ako sa hovorilo v špekuláciách, Nintendo práve teraz ku koncu mesiaca ohlásilo dvojicu veľkých titulov Pokémon Let’s Go! Pikachu a Pokémon Let’s Go! Eevee.

Ako sa dalo čakať, jedná sa o reboot značky a už z prvého traileru je zrejmé, že hra je mierená predovšetkým na nové publikum, ktoré nevyrastalo na klasických Pokémon hrách. Hra sa síce vráti späť do regiónu Kanto a okoli Pallet Townu a úhlavným nepriateľom bude opäť Raketový tím, ale to je asi všetko, čo sa zachovalo. Ozaj, ešte je v hre totožné to, že v nej nájdeme základných 151 pokémonov a profesora Oaka.

Zmenil sa však systém objavovania a chytania Pokémonov. Hoci sa v hre bude dať naďalej bojovať, pokémoni už budú viditeľní, takže na hráča nevyskočia z kríkov. Alebo to ešte len neukázali a pôjde o prekvapenie do budúcna. Chytanie pokémonov je priamo prevzaté z mobilného Pokémon GO, pričom na chytanie bude možné použiť aj pohybové vymoženosti Joy-Conu alebo úplne nového doplnku, Pokéball Plus, ktorý má tvar Pokéballu a zároveň má tlačidlá na ovládanie hry. A samozrejme mu nechýba ani putko, aby ste si nerozbili svoj televízor 🙂

Hra tiež ponúkne možnosť hrania v co-ope, kde môže každý hráč hrať jedným Joy-Conom. Pomoc iného hráča bude určite užitočná v nejakých náročnejších súbojoch, napríklad v bitke proti Mewtwo, ktorý sa v hre objaví tiež, zrejme podobným štýlom ako v pôvodnom Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition. Hru je tiež možné hrať len s jedným, čo pri hraní sa na televízore môže byť vcelku pohodlné. A ďalej máme potvrdené hlbšie prepojenie s Pokémon GO!. To znamená, že hráči si môžu zdieľať pokémonov z mobilnej hry do Switchovej a naopak.

Hra vychádza 16. novembra/listopadu 2018.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *