Takto sa zmenila grafika v Pokémon hrách za posledných 20 rokov

Pokémon Let's Go! Pikachu Let's Go! Eevee
Skorší únik sa potvrdil aj v prípade prvej veľkej Pokémon hry pre Nintendo Switch – Let’s Go! Pikachu a Let’s Go! Eevee. Oba sú však remakom klasickej hry z roku 1998, Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition.

Vrátime sa preto do regiónu Kanto, ktorým sme brázdili ešte v tejto klasike, ale v podstatne vylešpenej grafike. Ako vylepšenej? Až tak, že jediné, čo sa zachovalo, bola iba mapa. Hra si na Switchi prešla drastickým upgradom. Dostala farby, odohráva sa z inej perspektívy (aspoň čiastočne) a vďaka väčšiemu výkonu na nás čakajú perfektné 3D modely budov, postavičiek a všetkého, čo môžeme vidieť. Hra tiež ponúkne možnosť výberu pohlavia, čo je vec, ktorú získala až verzia Crystal z roku 2000. Inak vidíme opäť profesora Oaka a zdá sa, že príbeh by sa mohol odohrávať v rovnakom čase ako pôvodná Pokémon Yellow hra.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *