Microsoft oficiálne preložil Crackdown 3 na február 2019

Crackdown 3 Horizontal
Krátko po včerajšom úniku informácií o odklade aj samotný MIcrosoft potvrdil, že veci sa naozaj tak majú. Crackdown 3 po novom vychádza vo februári/únoru 2019, kedy v podstate priamo konkuruje PS4-kovej zombie príbehovke Days Gone.

Microsoft zdôvodnil odklad tým, že chce ešte ďalej zapracovať na vyladení hry a vytvoriť hru, akú si fanúšikovia zaslúžia. „Reakcie našich fanúšikov k typickému vyvádzaniu a výbušnému gameplayu Crackdown 3 boli neuveriteľné. Aby sme zaručili, že im prinesieme zážitok, aký si zaslúžia, Crackdown 3 vyjde vo februári/únoru 2019. Viac o hre povieme túto nedeľu na Xbox E3 2018 briefingu,“ uviedol Microsoft pre portál WindowsCentral.

Na hre pracujú tri štúdiá, Sumo Digital, Reagent Games a Ruffian, pričom neoddeliteľnou súčasťou je technológia Cloudgine, ktorú od Microsoftu pred niekoľkými mesiacmi odkúpil Epic Games. Podľa zdrojov spomínaného portálu vraj vývoj Crackdown 3 prebieha hladko a Microsoft dúfa, že sa mu podarí zaradiť značku späť na úroveň „svätej trojice“ – Forza, Gears a Halo. Okrem toho má oneskorené vydanie taktický účel. Na jeseň sú už totiž ohlásené iné hry, ako napríklad Battlefield, Call of Duty alebo Red Dead Redemption 2.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *