E3: Sledujte Xbox Media Event a získajte zadarmo chystanú exkluzivitu Outer Wilds

Xbox E3 2018
E3 začína už dnes o 22:00 a to obsiahlou, takmer dvojhodinovou Xbox konferenciou!

Tohtoročný Xbox Media Event má byť najdlhším v histórii značky. Trvať má totiž ešte dlhšie, než minuloročná, behom ktorej Microsoft ukázal viac ako 40 titulov a vyše 20 exkluzivít, z čoho ale väčšina je len dočasná a jedná sa o ID@Xbox projekty. Tento rok by sme mali očakávať 15 World Premiere ohlásení, ktoré by mali zahŕňať gameplaye a trailery k novým hrám od štúdií tretích strán. Špekuluje sa, že by sme mohli uvidieť nový Splinter Cell alebo Cyberpunk 2077, ale či je to pravda, je v tejto chvíli otázne. Vieme ale, že sa dostane rad aj na nové Xbox exkluzivity, kde sa očakáva nový Gears of War, Forza Horizon 4, možno Halo, ale aj tituly ako Sunset Overdrive 2 alebo exkluzivita od Bungie. Pravdu však uvidíme už o pol hodinu na Mixeri, ktorý si môžete pozrieť aj v okne v tomto článku.

Microsoft však sľubuje 1 milión bezplatných predobjednávok na nový exkluzívny titul Outer Wilds, ktorý nás zavedie do slnečnej sústavy, v ktorej sa čas zasekol do 20-minútovej slučky. A úlohou hráčov bude – ako inak – vymaniť tento svet z nekonečného déja-vu. Na to, aby ste sa dostali do žrebovania, musíte byť na Mixeri prihlásení cez svoj Xbox Gamertag, prípadne sledovať priamo na svojom Xbox One. Microsoft dodáva, že počet kľúčov je obmedzený práve na spomínaný 1 milión kusov a tak sa nemusí dostať na každého hráča.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *