Dočkáme sa ohlásenia Halo 5: Guardians pre Windows 10?

Halo 5
Na oficiálnom webe Microsoftu dnes bolo rušno. Okrem toho, že bol updatovaný o kopu noviniek zo včerajšej E3 konferencie, sa na nej objavili zmienky o ešte neohlásenej verzii Halo 5: Guardians pre Windows 10.

Zmienky o dostupnosti Halo 5: Guardians sa dnes poobede objavili na informačnej stránke hry. Tie tiež spomínali podporu HDR, čo je vec, ktorú Halo 5: Guardians zatiaľ nemá. 343 Industries absenciu technológie odôvodnili tým, že na prerobenie do 10-bitových farieb by potrebovali omnoho viac času. Na druhú stranu, podpora HDR je prisľúbená pre ešte starší titul, Halo: The Master Chief Collection. Ten sa dočká podpory One X, spolu s ďalšími vylepšeniami, v priebehu leta a neskôr v tomto roku zamieri aj do Game Passu.

Nás však teraz zaujíma Halo 5: Guardians. Zmienky o podpore Windows 10 a HDR sa objavili na všetkých lokalizovaných verziách webu. Paradoxne, hru sme v tom čase vo Windows Store nenašli a tak nemožno povedať, že by ju Microsoft potichu vydal. Existuje však možnosť, že Windows 10 dostane separátnu verziu bez podpory Play Anywhere, keďže tento symbol sa na stránke nenachádzal. Spoločnosť medzičasom odstránila tieto dokumenty a vrátila web do pôvodného stavu – takého, aký sme našli v internetom archíve naposledy archivovaný zo dňa 6. júna/června.

Netreba zabúdať na to, že už o polnoci nás čaká dvojhodinový špeciál Inside Xbox z E3, kde okrem rozhovorov a livestreamu z hernej konferencie uvidíme aj nové, exkluzívne ohlásenia. Jedným z nich má byť aj chystaná Xbox exkluzivita od Bohemia Interactive (a nie je to DayZ).

via GameSite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *