RAGE 2 ohaľuje viac zo svojho príbehu

RAGE 2
Bethesda na úvod svojej konferencie predstavila novinky k pripravovanej hre RAGE 2. Nový gameplay navyše potvrdil to, čo sa rysovalo už dlhšie, že pôjde o akýsi mix Just Cause a Wolfensteina.

Niet sa čomu ale čudovať. Na hre pracujú práve štúdiá id Soft a Avalanche Studios a výsledkom ich spolupráce je voľnejší, no zároveň akčnejší a miestami až Mad Maxom nasiaknutú atmosféru. Hlavná postava je Walker, texaský posledný ranger vo Wastelande, teda v krajine, ktorá tu zostala po náraze asteroidu. Ten zredukoval ľudskú populáciu až o 80% a čo zostalo, sa snaží bojovať o svoje vlastné prežitie. Takže sa musíte vysporiadať s gangami a mutantmi.

A kde je vlastne ten Rage? Hnev začína u hlavnej postavy po tom, ako sa len nečinne prizerala apokalypse a žila v strachu a nenávisti. Walker sa ale pochlapil a teraz zaňho budeme plniť rôzne akčné misie v nehostinnej pustatine. Má to ale aj svoje výhody. Môžeme si kedykoľvek ukradnúť akékoľvek vozidlo, môžeme využívať jeho vstavamé gulomety a zabíjať všetko, čo nám z nejakého dôvodu prekáža. V gameplayi tiež uvidíme jednu misiu, kde máme ísť pre Dr. Aidena ukradnúť artefakt do Eden Space Portu. Popri tom môžeme získať nové Ability.

Rage 2 vychádza na jar 2019.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tolik skvělých her, a tak málo času…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *