Sledujte Square Enix E3 konferenciu už dnes o 19:00

Square Enix
Začal sa druhý deň E3 a tento nám odštartuje konferencia Square Enix už dnes o 19:00.

Japonský veľkovydavateľ má vôbec poprvýkrát od roku 2015 vlastnú E3 konferenciu a to môže znamenať len jediné. Spoločnosť má v rukáve viacero vecí, ktoré chce ukázať, aj keď je tu veľká šanca, že značná z nich bude sústredná na PlayStation 4 a Nintendo Switch. Predsa len by sme ale mohli očakávať nejaké oznámenia spojené s hrami, ktoré vyjdú skôr či neskôr aj na Xbox One.

Už len samotná dvojica štúdií Eidos Montreal a Crystal Dynamics pracuje na troch projektoch vrátane Shadow of the Tomb Raider, Avengers a aj na celkom novej značke. V príprave je tiež Final Fantasy VII Remake, ktorého vývoj bol ale v roku 2017 reštartovaný pre nespokojnosť s prácou, ktorú predviedlo externé štúdio. Vzhľadom k veľkoleposti značky by sme mohli čakať aj nejaké nové ohlásenie. Chýbať zrejme nebude ani Kingdom Hearts III, ktoré zamieri vôbec poprvýkrát na Xbox One. A potom sa s istotou dočkáme pohľadu na chystanú Nintendo Switch exkluzivitu Octopath Traveller, ktorá vychádza v polovici budúceho mesiaca.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *